Annons

Susanna Zsakai öppnar portarna till nya salongen New U

Susanna Zsakai öppnar portarna till nya salongen New U
15. mars 2019 Sofia

15 mars 2019

Susanna Zsakai öppnar portarna till nya salongen
New U

Text: Sofia Johansson
Foto: Magnus Janseden

Drömmen gick i uppfyllelse för Susanna Zsakai som nu har öppnat hennes egen salong  med ett koncept från Paul Mitchell. Susanna Zsakai flyttade till Sverige för snart tio år sedan och driver nu den nyöppnade New U och har höga ambitioner för framtiden.

Susanna Zsakai, även kallas Suzie bestämde sig, efter att ha hälsat på en barndomsvän i Uppsala, för att lämna sitt hem i Ungern och flytta till Sverige. Nu är det snart tio år sedan Susanna tog sitt pick och pack och lämnade Budapest, utan att ha varken ett jobb eller kunna språket. Efter ett år av jobb och språklektioner fick hon möjligheten att hyra en stol i en salong i centrala Uppsala men hon har alltid drömt om att vara egenföretagare. Suzie har alltid önskat att utveckla sig själv och har under åren gått på vidareutbildningar både i Sverige och internationellt och när hon år 2015 tog hon sitt Mästarbrev blev hon även allt mer övertygad om att hon snart skulle öppna sin egen salong.

Suzie arbetar bara med produkter från Paul Mitchell i salongen.

Nu, några år senare, slår hon upp portarna för hennes nya salong New U som är en salong helt i Paul Mitchells anda.

– Jag har valt att arbeta med Paul Mitchells produkter redan från början – förutom deras fantastiska varor och färger har de även en bra företagsfilosofi som jag tycker väldigt mycket om, berättar Suzie.

Gästerna minglade och deltog i ett lotteri under invigningen av salongen New U.  

Under invigningen av New U delade de ut goodie bags till alla gäster och de hade även ett lotteri under kvällen där gästerna kunde vinna olika priser. Pengarna som salongen samlade in genom lotteriet valde de att skänka till Barncancerfonden Mellansverige.

– Jag kan fortfarande inte förstå att jag har gjort det. Det känns fortfarande så overkligt. Jag går till jobbet med ett leende på läpparna varje morgon, jag känner mig motiverad och taggad och ser fram emot vad framtiden har att erbjuda som salongsägarinna, berättar Suzie.

Susanna berättar att planen i framtiden är att de ska vara flera i salongen, samt utveckla och kunna erbjuda andra typer av skönhetsbehandlingar.

– Jag vill jobba i ett team där vi tycker om varandra, lyfter upp varandra och har kul på jobbet. Jag har massor med roliga idéer och flera trevliga event som kommer att ske på salongen.

Under invigningsfesten skålade gästerna med bubbel medan de minglade runt i den nyrenoverade lokalen.

ANNONS