Annons

Techlösning för frisörer attraherar miljonkapital

Techlösning för frisörer attraherar miljonkapital
12. februari 2019 bal@freemindsmedia.com

12 februari 2019

Techlösning för frisörer attraherar miljonkapital

Den nya plattformen Voady kan komma att revolutionera hela frisörbranschen både i Sverige och utomlands. Ett pressmeddelande meddelar att hårentreprenören Elin Sjöström har dragit in miljonbelopp i riskkapital och förbereder lansering i april.


Entreprenören Elin Sjöström står bakom Voady, en helt ny digital mötesplats för frisörer, kunder och leverantörer av frisörprodukter.

Sundsvallsföretagaren Elin Sjöström har arbetat som frisör i 12 år och driver i dag fyra salonger i lika många städer. Hon står också bakom Voady, en helt ny digital mötesplats för frisörer, kunder och leverantörer av frisörprodukter.

Det är ett komplett affärssystem anpassat för branschen men också ett unikt community. Anslutna salonger har en sida, med undersidor där varje frisör kan visa upp sig och ta emot frågor och bokningar. Kunderna får också egna sidor där de enkelt kan lägga upp bilder i album som kan delas med frisören.

– I dag pratar kunden ofta ihop sig med frisören först på salongen. Inte sällan genom att leta fram och visa bilder i sin telefon. Med vår tjänst kan man planera behandlingarna i förväg, säger Elin Sjöström enligt ett pressmeddelande.

Därmed blir konsultationstiden kortare och frisören kan enklare styra över sin tid. Det blir också lättare för frisörerna att prissätta och att vara mer ekonomiska. Voady förväntas att lanseras i april.

Läs hela pressmeddelandet här.


ANNONS