Annons

The Breakthrough Team Breakout

The Breakthrough Team Breakout
11. september 2008 bal@freemindsmedia.com

11 september 2008

The Breakthrough Team Breakout 

TONY& GUY  är stolta över att för tredje året i rad kunna presentera ‘Breakthrough Team Showet 2008’; en show som visar verksamhetens framsteg och ständigt utvecklande talang.

TONY& GUY’s ’Breakthrough Team’ är et samarbete mellan Sacha Mascolo-Tarbuck (Global kreativ direktör), Gary France (International Konstnärsdirektör), Jo O’Neil (Internationell direktör för Teknisk Ubildning) och Jenny Yu (Presseförman för Branding och Kreativa Projekt).

Tillsammans utgör de ’Breakthrough Team’, vars misson är baserad på att välja ut, samt stärka och hjälpa unga nya talanger som har visat sitt värde inom TONY & GUY UK's nätverk i form av engagemang, indiviualitet, kreativitet och förmåga att stå ut från mängden.

Även i år har standarden på Breakthrough Teamets show förmått att visa talang på en mycket hög nivå.

Varje talangfull delatagare har till showen presenterat sina egna kreationer på två modeller och efterföljande berättat om inspirationkällan till looken som de skapat, en idé och kreation som utarbetats under det senaste året.

Med en imponerad publik blev showen en fullständig succé, som bevisar hur hårt arbete och mycket dedikering kan betala sig och komma till uttryck genom en kombination av fantastiska looks, förstklassig scenografi och vackra hår.

Gary France uttalar: ’Här hos TONY& GUY har vi länge engagerat och dedikerat oss till att kunna framhäva nya talanger, framtidens och morgondagens frisörtendenser. Vi är otroligt stolta över de framsteg som gjorts hos varje enstaka Breakthrough Team medlem som genom intensiv dedikation
och talang har skapat en fantastisk show.’

För ytterligare information se www.tonyandguy.com

Se fler artiklar här


ANNONS