Annons

TREND ZOOM COLOR CHALLENGE 2009

TREND ZOOM COLOR CHALLENGE 2009
27. juli 2009 bal@freemindsmedia.com

27. juli 2009

TREND ZOOM COLOR CHALLENGE 2009 – SET THE TREND

Two Trends. One Challenge. Your Chance.

GOLDWELL fortsätter under 2009 den spännande internationella trendiga tävlingen: Trend Zoom Color Challenge! Där man letar efter den mest kreativa frisören, som vill skapa nästa Trend Zoom Collection och demonstrera sina färdigheter inom färgning, samt visa sin förmåga att tolka trender på ett riktigt kreativt sätt.

Uppgiften går, i all sin enkelhet, ut på att tolka en av trendfenomenen i Goldwell’s Trend Zoom Futuretec Collection:

Ecopolitan: En värld med en hypermodern tanke på den ”gröna vågen". Det handlar om en ”New age Hippie”. Ecopolitan är en genial integration av ekologi och en kosmopolitisk livsstil. Ett okonventionellt utseende i en kombination med urban chic och naturlig appeal. En trend som är äkta.

Virtualist: är en furturistisk stil – metallisk och rymdinspirererad. En värld med en visionär look, inspirerad av modern high tech och den spirituella medelåldern. En trend med en fascinerende, surrealistisk aura, skapad i kombination med furturistiska frisyrer, med mystiska och heroiska element.

Ecopolitan:

 

   
   
    
  

Virtualist:


 

   
   


Alla de nationella vinnarna kommer vidare till Goldwells’s Huvudkontor KPSS i Tyskland, där en internationell jury kommer välja ut en från varje kategori som går vidare till den internationella Trend Zoom Challenge i Las Vegas.

Här skall vinnarna deltaga i en livetävling, där de skal återskapa sin modell. Trend Zoom Challenge 2009 hålls den 24 oktober till och med den 29 oktober 2009 i Las Vegas på MGM Grand.

Vinnarna i Trend Zoom Challenge får titlen som antingen Global Creative Colorist, Global Elumen Colorist och Global Partner Colorist och blir medlem i nästa års internationella kreativa team, som skall skapa den nya GOLDWELL Trend Zoom Collection 2011.

För mer information, vänligen besök www.goldwell.se


ANNONS