Annons

Utbildning – Män med skägg

Utbildning – Män med skägg
26. juli 2013 bal@freemindsmedia.com

26 juli 2013

Utbildning – Män med skägg

Överallt ser vi män med skägg och mustasch, ett mode som varit vilande så pass länge att vi har en hel generation frisörer som är osäkra på att lägga markeringar och formklippa skägg.

Björn Axén Academy och Barber & Books presenterar ett unikt samarbete. Ta del av handfasta tekniker för männen i salongerna genom Lina och Håkans enorma yrkesskicklighet, erfarenhet och fingertoppskänsla. De guidar dig genom grunderna i skäggklippning, bjuder på matchande frisyrer och delar frikostigt med sig av handfasta tips och tekniker.

Lina Ressner är utbildningsansvarig på Björn Axén Academy och har under de senaste åren mer och mer intresserat sig för tekniker inom frisyr, skägg och herrmode. Titeln ”Årets Frisör Herrklippning 2011” är ett bevis på hennes framgång.

Håkan Ström driver framgångsrikt Barber & Books på Södermalm i Stockholm sedan 2007. Med sitt unika salongskoncept har Håkan snabbt blivit en stark förespråkare av manligt mode och skönhet. Tidigare har Håkan många år av erfarenhet som Top Stylist på Björn Axén och som utbildningschef på Wella.

2 december 2012

Plats: Björn Axén Academy, Birger Jarlsgatan 124, Stockholm

Tid: 16.00 – 18.00

Pris 1.195 kr exkl moms

Det bjuds på något att dricka samt lättare förtäring. Under kurstillfället får du också 30 % rabatt på Björn Axén, Urban by Björn Axén och Björn Axén Tools produkter. För frågor och anmälan kontakta kursansvarig Petra Lundin, 08 – 545 27 369, petra.lundin@bjornaxen.se eller besök hemsidan här

Titta på hårkollektioner, boka in höstens frisörkurser, se hårprodukter eller besök vår webshop för frisörer. Bli ett Hairmagazine Facebook-fan här eller håll dig uppdaterad på frisörbranschen genom att prenumenera på Hairmagazines nyhetsbrev.


ANNONS