Annons

VACKER Center Syd söker frisör

VACKER Center Syd söker frisör
22. maj 2019 Sofia

22 maj 2019

VACKER Center Syd söker frisör

Är du VACKERS nya frisör? Är du en hårälskare? Brinner du för frisöryrket? Vill du bli en del av VACKERS kreativa team på Center Syd?

Om VACKER

VACKER är Sveriges mest snabbväxande hårälskande företag. VACKER är ett nytt butikskoncept från frisörbranschen tillägnat alla hårälskande besökare av köpcentrum. De erbjuder stora butiker fulla av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter och håraccessoarer till låga priser och omkring ett dussin duktiga och välutbildade frisörer i en generös och tilltalande butiksmiljö. De erbjuder en exceptionell service och vill verkligen att du ska trivas hos dem.

Kravprofil

Som frisör på VACKER har du som huvudsaklig uppgift att se till att alla som bokar tid får ett Vackert mottagande med en hög servicenivå. Ditt arbete går ut på att vara en duktig, serviceminded och ansvarsfull frisör som älskar ditt yrke. Du förstår vikten av nöjda kunder och vill vara delaktig i salongens framgång tillsammans med dina kollegor. Du ska inspirera kunderna till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrkesstolthet, professionalitet och goda produktkunskap. Du tycker om att samarbeta i ett glatt och högt tempo med inspirerande arbetskollegor. Du är stresstålig, ödmjuk och älskar att jobba med service och försäljning och göra folk glada. De söker dig som är positiv, engagerad och flexibel. Du tycker om att ta initiativ, är lösningsorienterad, lojal och målinriktad. Utbildning och erfarenhet är ett krav men även du som är under utbildningsnivå 3-4 är välkommen att söka då de erbjuder goda utvecklings möjligheter. Du ska behärska svenska i tal och skrift.

Förmåner: Hårvård, friskvård, produkter och utbildningar inom produkt, färg och klipp. På VACKER har man möjlighet att påverka sina egna arbetstider.

ANNONS