Annons

Vinnaren av Nordic Young Talent of the Year 2019

Vinnaren av Nordic Young Talent of the Year 2019
1. juli 2019 Sofia

01 juli 2019

Martina Rawet – Vinnaren av Nordic Young Talent of the Year 2019

Text: Gunnhild Bjørnsti (Sofia Johansson red.)
Foto: Claus Peuckert

”Priset är väldigt bra för självförtroendet”. Martina Rawet utsågs av juryn till den allra första Nordic Young Talent of the Year sponsored by Hair and Body Care vid Nordic Hair Awards i Köpenhamn.

På dagen gjorde juryn sin sista bedömning av de fyra finalistbidragen i Nordic Young Talent of the Year och vid prisceremonin på kvällen avslöjades det att det var Martina Rawet från Billys Bumble and Bumble.

–Det var jättestressigt och samtidigt väldigt kul, berättar en glad Martina Rawet back stage efter att hon tagit emot priset för årets unga talang.

Martina var nervös hela dagen under Nordic Hair Awards.

–Jag var väldigt spänd och nervös och när de ropade upp mitt namn förstod jag först ingenting. Men sen tänkte jag ”yes, det är jag!”.

Vem inspirerade dig till att tävla?

–Allra mest artisten Kiddy Smile och mina egna tankar om vad som är fint. Min familj, vänner, kollegor och inte minst min chef Birger har stöttat mig på vägen. Även min syster, som också är frisör, har varit ett enormt stöd. Jag har bara positiva upplevelser.

Juryns motivering

“Med ett snygg och modigt tillvägagångssätt skapade vinnaren av Nordic Young Talent of the Year en tekniskt välutförd look med en stark form och lekfulla färger”.

Läs hela intervjun med Martina i nästa utgåva av Hair Magazine.

ANNONS