Annons

Wella Professionals Trend Vision 2010

Wella Professionals Trend Vision 2010
12. maj 2010 bal@freemindsmedia.com

12. maj 2010

Wella Professionals Trend Vision 2010 i ny tappning – gränslöst!

När stylisten Eugene Souleiman och färgexperten Josh Wood – Wella Professionals Global Creative Directors – slog sina huvuden ihop uppstod en explosiv och innovativ kedjereaktion. En reaktion som demonstrerar vilka fantastiska resultat som kan åstadkommas genom ett kreativt samarbete mellan färg och styling.

När två av branschens bästa släpper fantasin lös uppstår en spännande, vågad och annorlunda ström av idéer som sedan väcks till liv. Strålande blont hår intensivt krusat till en molnliknande aura; en extravagant plym av färgstarkt hår som sveper över modellens huvud likt en eldslåga och intrikata stilar som påminner om fint spunnet socker eller urbana huvudbonader.  

   
   
   
   

Uppdrag kreativitet

Deras framgångsrika samarbete vid skapandet av Trend Vision Haute Couture-kollektionen 2010 gav Wella Professionals idén att ge Eugene och Josh ännu en kreativ utmaning.

Uppgiften? Att skapa en redaktionell version av de fyra Trend Vision-trenderna – Nomad Couture, Techno Poetry, Nature’s Goddess och Midnight Stage. . En version som tänjer på gränserna och som låter färg och styling arbeta i sensationell symbios.

Resultatet? Ett perfekt men ändå provocerande giftermål mellan färg och styling som väcker uppmärksamhet. Från häpnadsväckande skulpturala former i dramatiska varma toner till bobbar med dekonstruerade färger som överraskar.

   
   
   
   

Blue-Sky Thinking

Genom att använda sig av blue-sky thinking, där ingenting är omöjligt, och genom att pressa sina idéer och tekniska färdigheter till det yttersta har Eugene och Josh tagit färg och styling till en ny nivå.

"En sådan här möjlighet dyker sällan upp" säger Eugene. "Och för mig representerar den vår redaktionella tolkning en evolution. Hela tanken var att ta Trend Vision Haute Couture och rucka på den, öppna upp den, blanda och leka med den. Slutresultatet stammar från samma koncept men det är helt annorlunda. Vår fantasi tillät oss att lägga till ytterligare en dimension".

Josh instämmer. "När vi först började prata om det här samarbetet hade vi precis plåtat Trend Vision Haute Couture och vi hade några väldigt klara och spännande idéer om hur vi skulle kunna ta någonting av den kalibern ytterligare ett steg . Höjdpunkten var att skapa vad jag känner är ikoniska lookar med form, volym, design och färg som jobbar hand i hand". Han tillägger, "Det får magin att väckas till liv".

Enastående produkter är också en förutsättning för fantastiska resultat. "Som frisör och kreatör måste du kunna uppnå den vision du ser framför dig. Du behöver någonting som backar upp din kunskap och som stödjer din kreativitet" säger Eugene. "Med Wella Professionals vet jag att jag kan göra precis vad jag vill med hår".

"För den här plåtningen ville jag att håret skulle vara större, att ljuset skulle vara ovanligare och att modellerna skulle se fantastiska ut".

   
   
   
   

 För mer information kontakta Wella på  08 – 528 083 00 eller via www.wella.se

 


ANNONS