Annons

Zenz organics gröna even på Green Heads i Stockholm

Zenz organics gröna even på Green Heads i Stockholm
13. september 2016 bal@freemindsmedia.com

13. september 2016

En grön kväll med Zenz Organic i Stockholm

Zenz Organic och Headbrands bjöd in till ett event på Green Heads i Stockholm. Kvällen ägnades åt gröna produkter och hur certifiering av Grön Salong går till. Speciellt inbjudna var Zenz Organics ägare Anne-Sophie Villumsen och Bruns Frisörer från Lund.

 
Det bjöds på ekologisk mingelmat när Zenz Organics ägare Anne-Sophie Villumsen berättade om Grön Salong och hennes personliga historia.

Det var frisörer från 19 salonger som lyssnade aktivt och ställde frågor om hur det är att arbeta i en Grön Salong, och vad man måste tänka på. För att bli en certifierad Grön Salong är det vissa kriterier som ska uppfyllas. Maria Hellström från Green Heads och Bruns Frisörer kommer att certifiera gröna salonger i Sverige framöver. 

Att bli mer medveten
Mycket uppskattat var också när Zenz Organics ägare, Anne-Sophie Villumsen, fick ordet. Hon berättade sin personliga historia om hur hon tänkt när hon började som frisör, hur det utvecklades när hon blev gravid och hur hon blev mer medveten. Hennes historia är grunden för hur Zenz Organics uppstod och hur de tänker när de väljer ingredienser idag.

Se även: HeadBrands – Ett företag som står på frisörens sida


Zenz Organics produkter är Svanen-märkta och godkända av Astma- och allergiförbundet.

Text: Camilla Svensson
Foto: Headbrands


ANNONS